Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XII










snön faller
landet ligger insvept i kyla och mörker
vi sitter på rödrutiga filtar och dricker champagne
pianotoner av Satie flödar ut i det kalla bårhuset
där vi pratar om allt det som vi ännu inte har gjort



















Prosa av Androiden VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-29 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP