Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEPTEMBERSKYMNING








slutet av september
och vemodet har redan börjat fräta i konturerna




















Fri vers av Androiden VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-30 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP