Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgesten

det gör ont

köper en livs biljett

tar tåget till sorgesten

går av

tar ett glas rött

med likgiltigheten

du lider i väntrummet

hjärtat i rusnings trafik 

en pilbåge genom revbensburen

plåstrar om tystnaden 

ett månavarv försent 

traskar hem 

rak i ryggen

du bär allt

där går du

stannad i rytmen 

imorgon lyser månen

för de hjärtlösa

de har ingen tid

dog du?

UAU

...står över ett slag.

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-01 01:04



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Starka ord, gillar metaforerna. Griper tag. Tack
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP