Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

touretta som reklam

 

Tag det rätta

 

Tag en Touretta




Fri vers av Nova-Liv
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-07-15 11:26



Bookmark and Share


  hawkeye
Smaksensation eller...? Om man ser till hennes dikter verkar det vara god smak ;)
2006-08-28

  ***Wicke***
Var får man tag på dem;-)
Härlig
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv