Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt




Det förflutnas bistra erfarenheter
är inte enbart av ondo

har gjort mig bättre rustad
att möta framtidens




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2020-10-02 09:49



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Klokt.
2020-10-16

  M.Eta
Kloka ord från dig!
2020-10-04

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om hur våra
erfarenheter hjälper oss i
nuet och framtiden.
2020-10-04

  Gunnel Eriksson VIP
Klokt, det gäller
att dra nytta av alla erfarenheter.
2020-10-04

    ADI Nehlin
Kloka ord!
2020-10-03

  Blått Norrsken VIP
Starkt och fint !!! Inspirerande
2020-10-03

  lila fjäderblomman VIP
Oh ja så viktiga erfarenheter! Bra där!
2020-10-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Rätt tänkt och bra skrivet! Att bli bitter leder inte till något bra. Motgångar och medgångar är livet, för oss alla.
2020-10-02

  Blomma-Stjärna VIP
så bra sagt: att inte bli bitter öppnar för att bli bättre rustad för livet!
2020-10-02

    GG
Misstag är bästa lärdomen, även om det är trevligt att vara "förklok"
2020-10-02

  Niliboy
Ja, rustade vi stå, även om vi måste kämpa ibland!
2020-10-02

    Lena Staaf VIP
Ja ibland,har lidande en slags mening. Men inte alltid.
2020-10-02

  ULJO
Så kloka ord
2020-10-02

  Öknens Ros VIP
Erfarenhet ger kunskap.
2020-10-02

  Sparvögat VIP
Sanna ord skriver du...
2020-10-02

  Feliaxel VIP
Så sant det du skriver
2020-10-02

  Kungskobran VIP
Man lär sig av sina misstag
2020-10-02

  angela Täubert fd Jansson VIP
Allt har sin tid...står det i en gammal bok, och det är nog sant.
2020-10-02

  AiA Maria den fria
Så sant!

O ibland kan det ta lååång tid innan man med perspektiv kan se det goda syftet med det ”onda”

Tack!
2020-10-02

  Maria Sundelin VIP
Ja ordspråket säger ju " Inget ont som inte har något gott med sig"
Kramar
2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP