Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Komma på något nytt att skriva om? Det gör ju så ont.. här.. överallt.. det är.. "jag vill ha dig" men det kommer ingen.. känns inte så där jättebra.. Nej, den bränner inom oss, men sedan när vi erövrat ja, då mår vi så gott, förstå..


Det är längtan till något större..

Är jag en fågel
som du känner ibland
eller bara en varm famn du leker fram



Jag måste slappna av
känna gud inuti mig
vara fri
göra vad jag vill
är inte rädd
berätta för mig
vad är i ditt sinne
det är en ny dag
ett nytt liv
ser mig
bakom
fönstret
är det
samma
bara
djupt
min väg
går gud
så långt
då är
kärleken
i mig borta..
nu känner jag
mig inte mera


to relax
god inside
it is the same
god goes so far


dass Gott





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-02 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP