Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är frågande till den konstiga konstellationen här i trappuppgången.


Är jag inte den Kristjan söker?

Så skriver jag att halliken är den som skulle ge ikonerna liv.

Ja, men blev det så?

Nej, det är en kvinna som tror jag är mördad utav hennes tortyr in i mitt öra för att få bort mig från den förra lägenheten och sedan ta min identitet, men är det verkligen den kvinnan som Kristjan söker eller är det jag som skulle ha utvecklat det nya ikon spelet tillsammans med halliken som för länge sedan slutat att arbeta som sådan, kunskapen det är den som vi behöver inte en massa strul med bordellens mamma just hon som hägrar där i webbkameran under mitt heliga agent namn.

Så säg mig hur är längtans tid att
stå ut tills dess hon sen avlägsnas
för jag är Krigardrottningen från..

En gång varje levnad träffs jag
som hor och min ikon, likadan
just i detta tidevarv ses vi mer.

Vem ger mig rätt till Islänningens namn?

Jaja, det gäller att finna rätt kvinna.

Säg det till honom!

Haha, den mannen är en diva av tiden bunden.

Sluta skämta, jag talar till verkligheten.

Idag är du mitt hor, vilken skön så het..

Du vet väl att jag nu är två i mitt sköte.

Så du fick till dig honom?

Ja, så sjuk av längtan den man av det onda bär.

Äsch, ni är inte av samma mynt.

Jag vet, men han tror han spelar med..

Hm, förr eller senare står
bordell mamman där vid
dennes mans fötter, suga?

På honom? Aldrig!

Då var du under tvång förut.

___

Tiden är snart inne för utvecklandet.

Vet ni hur födelse-värkar känns när
nya idéer, ska till i att bli verklighet?

Därför behövs fd. hallikens kunskaper här i mitt liv.

___

Varför skriver jag detta ingen fattar ändå fakta.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-10-05 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP