Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text AHA! AHA! AHA! Av Ewa-Britt Nilson. Ordet 'till' i början på femte versen är här ändrat, 'där', fick ersätta.


Kritik på en text (2031) Rick






Just så och barnen fick namnen Marie och Eva,
det är så en får lust av reva,
seglen ta ned en stilla som dag,
bara vila och sjunga ett slag,
där en bris hjärtat vill fånga till att leva...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2020-10-05 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP