Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig mod: en dikt till dig


Fattar du hur jävla svårt det e att vara perfekt för dig
Det är så lätt så jag får skrika rakt ut i luften???
Jag är ingen sångare jag är ingen artist jag vill vi fångare nånting som vi vill
Nu när du krossat mitt hjärta i tusen bitar
Vill sprida ut de över hela
Åååh...
Du som tvivlade )
Du som såg )
Jag gör det på mitt sätt ändå
För blommor växer från smuts
Oftast fler än två

Vi är inte skapat för tystnaden inte för bullret
Vi är nånting annat.
Vågor vågar aldrig fel de gör precis som de vill
Men
Jag är rädd för mina känslor och jag dras mot dem...hela tiden
Ooh wow där fick du verkligen till det
du är så smart
och så rädd
Du är en Dikt

En dikt till dig

Jag tänder på henne
För du är dig själv
Du tillåter mig att va som jag e
Du har ingen ålder

Önska vad du vill
se på stjärnor se på liv
andas luften som vi lever i

Så vacker att jag nästan sprängs
Kan hålla hårt för jag känner dig
Du e Obeskrivlig
du e sex
inget
snusk bara vackert

Bortom tanke bortom ord
Vågar falla
Mot intention


Jag är inte farlig men jag saknar mod
Jag ser en väg bakom kött och blod
Kan inte sluta tänka för jag vill släppa dig
Ser naturen
Som lättar
Hey!
Var det snälla men våga öppna dörrar där det skiner...

Musik musik
Ord för ord...
Glömma allt å
Ge mitt mod




Övriga genrer av golden poop
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-05 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

golden poop