Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp i det blå

Jag vet en tjej som e lika konstig som mej hon vänder huvudet uppåner
För att se på det som finns bakom sig
Jag vet en som e lika känslig som skrattar när han gråter
Å gråter när han ler mot dej

Ååå åå åå ååå,
är det upp i det blå ?

Jag vet en som e kriminell vi ses på festivaler
En som e lika upprymd
Som har käkat sås med
I säkert månader
Kanske tycker det e fel
Men det är ju bara så det e

Sen vet jag en som e…hon e speciell
Hon rymde till skogen
Från en cell
Och badar i floder
I november

Vet jag en som e lika hoppfull
Som har sin själ hos naturen
Å hos djuren

Ååå e det upp i det blå
Och tårarna som rinner längs med våra kinder inte e kärlek
vad e det då?
E det upp i det blå ?

(Stick)
När jag går på ensamma stigar.
Finns där en vän som sjunger för sig
Som bara väntar på att få sjunga merej

Vad vore jag
Utan dej
Lilla vän
Jag vore
Solen

Ååå åå ååå ååå den är upp i det blå och
om strålarna som brinner längs med dess himmel inte är kärlek
Vad e det då?

Är det upp i det blå?




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av golden poop
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-05-16 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

golden poop