Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga du en drake?

Dom har ett svart moln över sig och säger att de behöver dej
Ska flyga nu ensam
Eller tillsammans

Skapa du ett par vingar
Såg en ädel titan
Växte de ut av sig själv eller tog du de du hade?

Fångar du en drake eller flyger du helt själv
Likt en grip
Hela vägen genom himmelen

Balanserar på en tunn tråd
Från klippan ut till hisingen
Kommer knappt ihåg
Hur jag såg på den

Förtjänar bättre än det där
6 veckor semester
Jag var kär i den
Den där världen

Lyssnar du till vinden
dar i stiltjen
Tände du din gnista
Var det länge sen?

Var du upp på bergen
Frågar du om råd?
Bankar du på porten och säger får jag lov ?

Möter du orkaner
I ditt eget paradis
eller drar du nånting tryggt över dej
När det beger sig

Fångar du en drake
Eller flyger du helt själv
Hela vägen genom himmelen




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av golden poop
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-24 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

golden poop