Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku


Haiku

löv täckt stig

moln bäddar natten

överger måne




Bunden vers (Haiku) av Julio VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2020-10-06 19:29



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vackert, Intressant slutrad. Ser hur molnen åker förbi månen och den blir synlig igen.
2020-10-14

  Eva Langrath VIP
Fin haiku
2020-10-13

  AiA Maria den fria
Tack!

- mellanrummen talar
- orden säger allt



2020-10-07

  Maiah VIP
Vacker höstlig bild, gillar
2020-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP