Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns att intriger i filmen kan bli bra, undrar om..


ja, en ny intrig tar fart.

Kom hem i måndags och fick se att en likadan cykel som jag äger stå i cykelstället lite längre bort och min första tanke "hur kan man ställa en sån stöldbegärlig cykel utan att ta med sig 5 000 kronors batteriet som är på cykeln på och ser det inte ut.. Oh herregud sitter nycken i, någon kan komma att ta den?"

Flera timmar efter uppfattade jag;

Dom har tagit min cykel!

Men har du ingen försäkring?

Nej, jag hade inte råd,
kronofogden har tagit mina räkningar.

Därefter uppfattade jag;

Nu kommer ambulansen.

Och dagen efter;

Jag har tagit tillbaka cykeln.

Men herregud, är du inte klok!

Sedan kompakt tystnad.







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-07 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP