Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våldsporr


Det gör så ont och jag vet att det finns fler.

Jag träffade en man som ville inleda ett förhållande med mig men jag tror inte han hade några sanna känslor för mig, han höll på med våldsporr surf hela tiden hemma och gav order till mig vad jag skulle göra, ordna matlådor, fixa hans tvätt, ta hand om hans dotter och mycket mera, ja, jag var definitivt bara en av de kvinnor i våldsporren han såg på sin dator. Han började introducera vägen till att jag skulle få samma utstrålning som de kvinnor jag tvingats titta på och han gjorde en massa saker med mig, han var okänsligt dominant och jag fruktade för min hälsa och mitt liv, försökte fly men det tycktes egga honom än mer och jag är säker på att han fick med sig andra som skulle vara efter mig och göra mitt liv till en skräckfilm. Nu blev jag i livet som en av de kvinnor med svåra störningar från våldsporren och som de-utsatta i skräckfilmen, så skriver jag själv på filmen som är mitt livs roligaste dröm..

En film om mig själv,
mina känslor och min tro på Gud.

Som den Fader han Är i himlen bär
han min frukt, de ädlaste av de alla.

Finns inga pengar i världen, köpa honom?

Det är därför ingen kan kallas Kyrka
som kräver donationer av de-hotade.

____

Den nya stationen som jag vill få donationer till
är ingen kyrka, det är något mycket viktigt ändå.

Och jag önskar att
kommunen, polisen och öppenvården är delaktiga.

___

Att rädda kvinnor från våldsporren, är det viktigaste.


(Ni som är kvar i det hemska, håll ut, polisen ser)


Det är min tro.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-08 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP