Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läser glidflyktens närhet

 

språket svävande endast antytt mot himlen

budbärarfågeln skriar i älven klyver ytan

lyfter med vingpennor droppande livets vatten

lämnar distansers distanser i motvind

talefot bärs inkapslad över och utom

timglas och kronometrar

passerar brospannet evigheten

gränslösa sökandet når mig slutligen

letandet mitt finner en brännpunkt

dialog kommer till liv

saktfärdiga ord är på väg

där sprickbildning uppstår

talar mellanrummen

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-09 12:03



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Talande ”mellanrum”
I tomrum finns -allt



Tack!
2020-10-11

  Solweig Jansson VIP
Fint - särskilt de två sista raderna !
2020-10-11

    Lena Staaf VIP
Sökandet efter kontakten genom ord eller det ordlösa. Mellanrummen! Dialogen.
2020-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg