Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindstilla


De levande och döda
på samma sida

Vindstilla
drömlös

Söker sig tillbaks

Lyfter

Ändrar riktning

Möter avstånd

Färdas

Lämnar sin tyngd
kvar i varslet

En lättnad




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-10 19:36



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Svävande dikt, lätta, mjuka ord!
2020-10-11

  aol
Just såsom det kan kännas en text som borrar sej in mot hjärtat
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP