Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket

Så mycket sorg som fyller mitt sinne
Så mycket glädje av alla dessa minnen
Så många tankar som fyller mig nu
Så mycket undran var är du nu
Så många tårar du aldrig får se
Så många gånger jag inte kan le
Så många drömmar vi hade ihop
Så många saker som aldrig blev gjort
Jag ser tillbaka på den tid som var
Försöker tänka på allt jag har




Fri vers (Fri form) av Jeanne-Marie VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-10-11 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP