Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slumpen

Slumpens öde ljöd
liv eller död
rikedom eller nöd
det gör detsamma
när man är död




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-13 10:06



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Så sant
2020-10-13

  AiA Maria den fria
Existerar ”slumpen”?

stör den vår ”existens”?

Längtar vi döden

för att slippa leva ?

I rädsla för döden

glömmer vi leva...eller?

Oj...så många tankar..:)


Tack!
2020-10-13

  ULJO
I fridens rike spelar saker ingen roll
2020-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP