Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur du förför en man i 6 steg

Välj ut lämplig man.
Rikta din blick och uppmärksamhet mot honom.
Närma dig.
Var självsäker.
Tro på dig själv.
Öppna för samtal.
Se honom i ögonen och fånga hans intresse.
Lyssna på vad han har att säga men låt honom också bli intresserad av dig.
Sätt dig sedan närmare honom.
För långsamt din hand mot hans överkropp.
Låt honom vänja sig vid tanken och luta dig sedan in mot hans läppar.
Placera din ena hand runt hans nacke och med den andra greppar du svärdet och skär bestämt genom hans hals.




Fri vers av ryd
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-14 11:15



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Oväntad twist.. men bra
2020-10-22

  Kaptenlöjtnant
Vilken svängning på slutet
2020-10-14
  > Nästa text
< Föregående

ryd