Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barbara

Jag minns när vi sågs senast
Du vet för mycket
Barbara
Vad vill du?

Jag minns igår
Jag ljuger för dig
Barbara
Varför gör jag så?

Jag minns nog fel
Du är för mycket
Barbara
Hur många gånger till?

Jag minns inte längre hur det var
Jag ser ner på dig
Barbara
Vad heter du?




Fri vers av ryd
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-07 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ryd