Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej min kära vän, hej kära du

Hej min kära vän, hej kära du

Hur har du det? Är allt väl? Jag har det bra. Hur har du det? Och hur har du det? Var är du nu? Jag är kvar här. Var är du? Minns du hur det var? Vi hade det så bra. Minns du? Hur gick det för dig? Bra. Jag förstår dig. Gör du? Hur gick det? Hur ska vi göra? Som vanligt. Hur brukar du säga? Vad var det? Som vi sa. Hur säger du? Tänker ibland tillbaka på senaste gången vi sågs. Jag med. Saknar dig så. Saknar dig. Längtar. Ska vi ses? Längtar. Vill du ses? Vi ses, vi ses.




Fri vers av ryd
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-07 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ryd