Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avlastning

 

 

bortom molnen hörs

änglar i stjärnors tonart

 

tar sången

som våtservett

till min kind

 

anar dina ögon

i det stora dunkla

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-17 17:34



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Trösten hinsides. Vackert skrivet.
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg