Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem älskar livet som masken i en blomsteräng?

Ur samma jord som rosor
har tårar och blod och livet grott.
en ögonfrans i förklädnad är min ros.
åh daggdroppsminnen, mina kära vänner,
jag älskar er så.
ja, jag plockar och plockar och plockar...
och finns till.




Fri vers (Fri form) av Kajsa M
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-17 23:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett näbbdjur bland sniglar?
2020-10-18

  Åse Tropp VIP
Vackert, fint!
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa M