Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är lyhört här och ibland önskar jag få slippa lyssna till eländet.


Bara skriva av min ilska.

Jag gillar inte att få höra.,

"Det är en psykpatient som löst
P-mordet för att få lugn och ro"

Frågan är om inte det är snudd på kriminellt?

Att en som farit så illa dessutom, tvingas av situationen
ta det ansvar som ni skulle ha tagit själva, är verkligen..

utom all heder.

Nu ligger ärendet hos polismyndigheten
och det är bättre ni som kränker utsatta
också är medvetna om att en kan åka dit.

Speciellt till Er som kränker de
som gått under i ärendet; vi kan
resa oss igen starkare än ni någonsin kan drömma om.

Sanningen:
Att vara en "psykpatient" är att vara en fri människa.

Ja, vi är noga kontrollerade och de känner oss väl så
därför äger vi större frihet under ansvar i samhället..

än era sjuka som ni försöker skydda i övnings
lägenheten ovanpå min vanliga 1:a hyresrätt
Gud vad trött jag är på "Hon har tagit min.."

Så "psykpatienten" som ni kallar mig ber till
polismyndigheten att "Ta bort dem härifrån"

Snälla, jag ber Er, detta är vår tids plåga!

Ligger verkligen ärendet hos polismyndigheten?

Eller är detta bara ännu en text i den film jag skriver?

Och vilken är min roll?

Du är Agent, sluta nu en blir paranoid av de ovanpå.

Skönt att du tar ner mig ibland.

Vad tror du, det är ju självklart!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-18 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP