Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


det viktiga är inte vad du säger, utan mer vad du inte säger

inte ens på nätterna
sover jag
britsen är hård
moln sveper förbi
för döden är
livet främmande
gränserna är fler
något jag inte förstår
har gjort intrång
landskapen förändras
bortom det ändliga
finns något annat
enda sättet
att göra något begripligt
är att göra det rörligt

att veta att leva






...
dikt målning: Ari Eskelinen © copyright
”landskap” 61x58 cm olja




Fri vers (Fri form) av arie
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-19 23:44



Bookmark and Share


  karenina VIP
När livet och dess existens kommer nära
2020-10-25

  Feminaz
Återhållen text och i detsamma öppenhet inför livet. Fin.
2020-10-24

  lodjuret/seglare VIP
Slås ofta av det faktum att 'det int går att göra något' utan att efter ha varit med om en just som upplevelse och att läsa en text, se en bild och vandra som in i och ut ur fokus, är ett äventyr i sig.
2020-10-20

  Eva Langrath VIP
Fina ord och vacker målning.
2020-10-20
  > Nästa text
< Föregående

arie
arie