Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allting är bättre än ett kasst ligg!


Släck lampan!

 

Släck lampan!

Dess mörker förblindar mig.

*

Håll käften!

Din tystnad överröstar mig.

*

Skrota respiratorn!

Dess syre ger mig andnöd.

*

Sänk kistan!

Dess valv ger mig torgskräck.

 

* * *

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-21 14:15



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det kan bara bli värre, sa optimisten.
2020-10-21

    Lena Staaf VIP
Frustration på alla fronter!
2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP