Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällstankar

Jag undrar hur dagen kommer se ut
när den någon gång slutar växa
och i stället krymper.

För visst är det så
att jag förändras
utan att det riktigt märks?

Ljus strömmar från trädtoppar
i floder som dränker
frågan och tvingar mig
att ta ett djupt andetag.

Och börja på nytt.




Fri vers (Fri form) av Kajsa M
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-21 20:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så begåvad!
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa M