Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämmeltåg

Ibland är allting utlagt
Som ett tema med motiv
Vi skapar det vi kallar liv

Ibland är allting sagt
Vi tar de goda råden
Men visst så krävs det mod

Om jag följer den röda tråden
Blir den min snara?
Är den färgad av mitt blod?

Måste jag svara?
Jag vill inte följa lämmeltåg
Jag vill bara göra det som är i min håg




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-21 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP