Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dålig ursäkt till första dikt. Känns lite kliché. Kan man säga så ens? Kliché är ett bra ord ändå. \"Sliten fras\" finner man att läsa när man slår upp det.


Ja vad säger man?



Jag lever i en trött värld

jag är en trött människa som har en trött själ

jag har mina mål

men står likväl och trampar utan väg att gå

ändå känns det som jag har vandrat

i över hundra år

jag finner säkerhet i mina drömmar

både natt och dag

men jag läker aldrig helt

från såren av min ensamhet




Fri vers av patriik
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-07-16 03:26



Bookmark and Share


    Coffee
Sorgset och vackert.
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

patriik