Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad ingår i Livets Ring? Jag tror att det är så mycket att det inte går att lista. Det går inte att se en fallen stjärna. Men OM man skulle råka snubbla över en, får man önska sig nåt då? eller är det bara om man ser den när den faller?


Ibland hittar jag inte till köket i min egen etta!



Vilsna själar fyller världen

Planlöst driver vi omkring

Letar, söker, måste finna

Det som rymms i Livets Ring

Trevar svårt, genom dimma

Längtar, suktar vill så gärna

Ser mot rymden kalla nätter

Spanar efter fallen stjärna




Fri vers av patriik
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-07-16 04:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

patriik