Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nödslakt

stillsamhet är ljusår bort
men det enda jag väntar på

förutsagt

på jakt
i hög takt
med livet blottlagt
utan kontrakt
eller ordningsvakt

ögonkontakt
ärendet är handlagt
i otakt med dyr frakt
inget är intakt
det är nedlagt
lämnas oemotsagt

självförakt
nödslakt




Fri vers (Fri form) av ullsockan
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-22 20:30



Bookmark and Share


  flygia
Drivande rim. Tufft % rappt. Gillar.
2020-10-23

  Stisse
Underbar dikt. Tycker bara om den. Lite kafka-stämning infinner sig.
2020-10-23

  Väsensskild
Älskar! Rolig och ångestfylld samtidigt och med bra flyt. Skrattade i slutet.
Gick och läste upp högt för min man. Bra gjort!
2020-10-23
  > Nästa text
< Föregående

ullsockan
ullsockan