Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet av mitt 17-åriga jag


inte ens månen

andas in.

visst gör det ont när du vaknar mitt i natten
av regnet som smattrar mot fönsterrutan
och inte ens månen lyser upp din tomma säng?

andas ut.

visst skär det i öronen,
tystnaden efter hennes andetag-
även fast de aldrig var i samma takt som dina?

håll andan.










hoppa!




Fri vers (Fri form) av ullsockan
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-09 16:25



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
mycket duktig 17åring.
2022-08-12
  > Nästa text
< Föregående

ullsockan
ullsockan