Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett snabbt skrivet utkast, som senare kommer få en helt annan utformning.


Som erfaren amatör, jag står stark.

Det är så viktigt att vi använder hund plaggen där det är märkt med " Jag är en omplacerings matte" när vi är ute med våra hundar så inte omgivningen börjar agera "djurskyddspersonal" mot oss. Det kan få oanade konsekvenser för de som ingår i dessa gäng av kriminella personer. Som att ta yrkesroller, där det inte finns några är med stor sannolikhet en grogrund för all slags ohyra i vårat annars så vackra område. Vi får inte glömma att i jorden slumrar mycket frön från svunna tider, frön som bär minnen det som aldrig mera kommer växa här så varför måste vi "leka" att vi är något som inte är längre? En ny dag kommer och vi får inte glömma att ta på oss våra plagg där det står "Jag är en omplacerings matte" och "Jag är en omplacerings hund, visa respekt" Det nya är snart här, har ni förstått er uppgift, ni som tar er friheten att ta yrkesroller olagligt i samhället? Att dessa roller hör hemma i filmens värld och att verkligheten är utanför ert eget psyke? Kan ni överföra era konspirations teorier och erat felaktiga agerande till de kurser som Kulturhuset kan starta med ert goda minne, fråga gärna polisen om de vill lägga ett gott ord för Er. Att ni vill börja arbeta på er själva, att ni vill bli så mycket mer än de ser. En dag kanske det får ett genomslag helt på samhällets sida och i ett bättre liv.

För vi skapar här i Backa Röd, vi är de konstnärer som..

Välkomna att besöka oss,
vi säljer vykort till minne av offren.

Alla kan vara offer på sitt sätt.

Uppgift:
Vad är egentligen ett "offer" hur definierar vi det?

Ser ni ett konstverk i ert inre?

Skapa det!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-23 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP