Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon talade om sådd och äpplen som faller långsamt


jag såg ett hus
med märkliga valv
men platsen
vem kan säga sig
ha varit där
ögat färdas asklikt
vid sin avgrund
en utsikt, så upplevd
och överallt
men platsen, är
en annan

en annan trakt
av skogen,
viskade du



Ari Eskelinen © copyright




Fri vers (Prosapoesi) av arie
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-24 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arie
arie