Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är min sommar dag...

Blommor och bin
solsken i hagen.
Jag ser upp mot skyn
& klappar mig på magen.

Vinden är varm
fåglar som kvittrar.
Jag ser hans charm
& hör småtjejer som fnittrar.

Han tar min hand
& leder mig mot haven.
Vi stannar på land
och känner inte längre av kraven.

Det svalkar nu i vinden
& han smeker mitt lår,
där vi nu sitter under linden
medan vinden leker i hans hår.

Han bär upp mig i famnen
& bär ner mig mot stranden.
Vi kliver i en båt
& ror sedan ut från landen.

Vi hittar vår egen ö
där vi går i land,
marken där är täckt av snö
och han håller mig inte längre i min hand.

Jag vaknar upp ur drömmandet
och sträcker mig mot solen
längtar tillbaka till drömmlandet
där du satt med din hand på kjolen.

Men här är jag ensam
ja, nu är det bara jag.
Varför har jag så tråkigt?
Detta är min sommar dag.





Fri vers av My_Ladie
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-07-16 10:55



Bookmark and Share


  Triselisa
Go Emilie Go Emilie! You are the one and only BABY!!!
2006-07-17
  > Nästa text
< Föregående

My_Ladie