Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku I

Ljummen sommarnatt

vi tar omvägen hem och

svalkar oss i sjön




Bunden vers (Haiku) av Coffee
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-07-16 13:51



Bookmark and Share


    Xena
myyyysigt.... fast ta med myggspraj?
2006-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Coffee