Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överens

Kråkorna samlas

Sammanträde i björken
Är dem överens?




Fri vers av Loppan på Gotland
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-30 11:04



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Nej, finns två kråkblock, ett bråkblock i opposition samt ett tråk dito regerande. Precis som i riksdagshuset alltså.
2020-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Loppan på Gotland
Loppan på Gotland