Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt som ingen annan

Vi dansade i mörkret i bara underkläder
Körde en dirty dancing då du fångade mig i luften
Och du tappade mig aldrig
Helt frivilligt och hundra procent tillitsfullt
landade jag i dina armar
Det var ett utav de vackraste ögonblick jag känt
Kunde inte tänka på annat än
Fan,
Vad bra du är.

Det gör nästan ont hur fint du behandlar mig
Som den prinsessan jag aldrig fått vara
Men hos dig kan jag vara precis den jag vill
Och det känns tryggt

Även om det inte skulle hålla och detta var sista gången vi ses
Så skulle jag förbli lycklig ändå
För,
våran stund tillsammans var så underbar
Den känslan kan jag leva på i åratal





Fri vers (Fri form) av Fannyamandas
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-30 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!!!
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas