Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aaron Antovovskys evidensbaserade teori om obearbetande trauman, och om hur gamla obearbetanden trauman kan exploderas av minsta lilla händelse. Döm inte någon, du vet aldrig vilka sår dem bär på.


Är du ditt sista exploderande trauma?

Vissa skapar sin lycka med vad dem har medans andra ligger sömnlösa över vad dem inte har, vad dem kan förlora och vad som kan hända. Släpp din oro och försök leva för idag och älska din dag.
Ibland är det dock inte möjligt. Det läskigaste som finns är känslor, det är de enda vi har som vi inte kan styra, men du äger dina känslor... låt ingen få dig att tro annat. Mår du dåligt, så gråt!
Men bli inte ditt egna trauma, endast du bestämmer hur du skall må i fortsättningen.




Fri vers (Fri form) av Lunkan
Läst 195 gånger
Publicerad 2020-11-01 04:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lunkan
Lunkan