Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dunkel orostid..


Pelargång


Bland mörka
stammars sus

I skogens vida
rum och hus

En pelargång
av ljus

Ur de flackande
lågornas sken

Växer ett nyväckt
hopp om frid

I en dunkel orostid




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-01 09:09



Bookmark and Share


    JJ VIP
Gillar det ödsligt ovissa i din dikt! Mvh. JJ.
2020-11-03

  Solstrale VIP
Det fick du till riktigt bra! En säker dramatik!
2020-11-03

    ej medlem längre
Jättefin!!! Hoppfull mot slutet, me like =)
2020-11-03

  DominiQueen
Jättefin metaforer i underbar stärkande poesi, ja ljuset är med oss
... oavsett vad, det vill jag också tro
2020-11-01

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om att det ändå finns ett litet hopp någonstans
2020-11-01

  alicja lappalainen VIP
en gnutta optimism i svåra tider
2020-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP