Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första november (Min klimatkamp 1/11)

Ny månad. Härliga november!

Nej, det är inte riktigt så man brukar känna inför denna månad; årets gråaste. I år är man kanske tacksam om den inte blir annat än grå. Inga förväntningar, inga förhoppningar. Eller? Visst har jag förhoppningar, hoppet är det sista osv.

Och jag hoppas att jag ska kunna förmå mig att skriva några rader varje dag även denna månad, och nästa, årets sista månad. Även om det vissa dagar känns helt tomt och tyst i mitt huvud.

Det är den första november, och jag har fortfarande inte glömt att min vän är död.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-11-01 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP