Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig nyckelkoll

Nu har Ambus varit på turné igen

I vilken stad de sig befinner

Denna gång de åtminstone vet

Men var nyckelknippan är

Har de ingen koll på

Så det är tur vi kan den förvara

Tills de åter är i Östersund

Ty hade den kvar i skåpet suttit

Vet vi ej vem som den kunnat ta

För kanske är det någon  

Som drömmer om att Ambuss 

Få köra

Och i detta en möjlighet sett

Att få ratta en buss så stor

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-03 06:56



Bookmark and Share


  ULJO
Ha nyckeln runt halsen ett bra val
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP