Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


akta att önska

Finge jag önska
och det får jag
eller hur
Skulle jag önska
att allt gick i dur.
Men att akta
vad en önskar
är något jag lärt
ty motstånd i livet
är tydligen nåt värt.
När du tror du vet
vet du ingenting alls
När du tror du vet
ger ödet hals.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-03 00:11



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
tack så mycket bra
2020-11-06

  Julio VIP
Vacker text
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP