Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner ni som utsätter andra för kränkningar ingen respekt?


De kallar oss för Jordens Barn.


Men..

Inom psykvården
finns ett tyst språk där varje individ är lika viktig.

Det görs ingen skillnad på personal eller patient.

Och sanningen är att vi är all Jordens Patienter.

För varför tror ni vi är här, egentligen?

Så till den som satt öknamn på oss och säger;

"-Det är den där psykpatienten.."

En dag kanske ni känner insikten..



En dag..


Mer än så får ni inte av psykets, uppmärksamhet.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-03 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP