Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev en artikel, där en fras dök upp, vidarutvecklade den


Vad ska du göra?

Ingen kan höra dig skrika
Och du kommer att skrika
Av ett enda skäl, det upphör aldrig
Det tar aldrig slut
Beröringen vid din själ

Du kommer att be om nåd
Men det finns ingen nåd att få
Jag benådar dig inte
Dina känslor ger dig ingen nåd
Dina tankar och dina fantasier
Och så jag, och du
Det är omöjligt
Det går inte att få någon nåd

Du kan inte fly
Jag släpper dig inte
Du vilar i mina händer
Och jag tar inte bort dem
Du är fångad
Jag håller dig fångad
Dina egna fantasier och längtan
Känslorna håller dig fångad





Fri vers av PPQ
Läst 336 gånger
Publicerad 2004-10-23 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ