Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Collage..

Klipper och klistrar

Fåglarna vars form
passar så bra i handen

Formerna som
mjukar upp
och lugnar ner

Ägget, fågeln
fågelungens öppna näbb

Trädet som står väl
förankrat
och så det okända
som tillkommer

Som ett brev på posten
eller ett efterlängtat sms

Det som skapar sig själv
ur gömda rum




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-05 08:11



Bookmark and Share


  Maud Louise
Så fint! I de gömda rummen finns skaparkraft att hämta
2020-11-05

  alicja lappalainen VIP
"Det som skapar sig själv
ur gömda rum"


Vi öppnar den här porten.
2020-11-05

    Lena Staaf VIP
Att skapa något, både utifrån välkända bilder och former, och så något, kanske nonfigurativt, ur ens egen känsla.
2020-11-05

  siv birgitta.a. VIP
tack bra om fåglar
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP