Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om saker jag inte vet

Solnedgången som rör sig
över fönsterrutan mittemot min egen,
den ger falsk ro.
För jag vet ej om den är verklig.
Den är gjord på mänskligt material,
av mänskliga händer,
och ses av mänskliga ögon -
som mina egna.
Men den är ej verklig.
Så när jag faller inuti den, i trans, vet jag
inte var eller vart jag hamnar, om den nu
inte är verklig.




Fri vers (Fri form) av Kajsa M
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-06 15:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Fint skildrat om innerlig oro och den framtid strax där bortom som är vår
tro.
2020-11-07

    ej medlem längre
Wow! Intressant och vacker. En av dina bästa!
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa M