Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja & Amen


Med doft av passion
och färgglad som en
blommande regnbåge
står du redo i vår trädgård.
Av lek är du kommen
av jord ska du växa
lika mångfaldigt som
luktärtorna i din hand.
Ditt leende avslöjar allt
när du glittrar lika vackert
som pärlorna runt din hals.




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 213 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-11-07 12:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sinnligt och vackert!
2021-01-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuellt diktat med stänk av romantik och glädje. Kanske ett trädgårdsbröllop, tänker jag spontant.
2020-11-08

    Lena Staaf VIP
En dikt fylld av glädje och färg!
2020-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M