Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smittad

Blommans doft försvann
Covid-19 blev verkligt
Luften tung att andas
och känslan av livet märkligt

I livet tack vare
ett vårdande stöd
där tyngden i bröstet
påminner om död

Skär som en kniv i tystnaden
Smittad; ordet ekar mellan husen
omöjliggör ny kontakt
och gäller många tusen

Gatorna ligger öde (eller borde)
och barer dör då ingen trängs
så där som de gjorde
Nu när allting stängs

Smittad!




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-09 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter