Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att vänja oss att vara tillsammans med våra fina psykpatienter som egentligen bara är läkarens patient så kan vi börja leken "Att se konsekvensen av sitt eget handlande" som är en väg till inre mognad?


Men jag kanske ändå trots allt, ja, ni vet..

Styrka.

Hm,
bäst jag som är "Barnvakten" snabbt hittar på något då.

Kan vi lägga godiset som är i påsen..
vi sprider ut godis bilarna på bordet.

Det där var väl min replik, eller.

Sluta bråka ni är ju snart vuxna!

När jag säger Goo så tar alla så många godisar som
ni kan och håller för så ingen ser hur många ni har.

Ok, men vad går det ut på?

Vänta lite måste prata färdigt i mobilen.

Gud, va tråkigt!

Goo!!

Nä, jag hann inte.

Kolla han rev mig!

Tur vi är med i kyrkan annars hade vi fått fängelse.

Var kom den ifrån?

Tänk om någon hörde oss nu.

Ja, men ni räknade ju upp alla saker ni gjort förut.

Det var innan den här löjliga leken.

Jag vill inte ha mitt godis!

(Dom är inte efterblivna)

Nä, se det, bara feluppfostrade.

Allt har ett värde, särskilt straffvärden.

Varje bil ni har i handen
motsvarar ett års sluten ungdomsvård.

Tror ni att psykpatienter behöver vård?

Ja, efter att ha umgåtts med er.

Så säger man väl inte.

(Barnvakterna är rätt så trötta idag)

Med all rätt!

Men jag kanske ändå trots allt, ja, ni vet..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-11-10 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP